Opera, dans og kinesisk håndværk kommer til musikhuset!

Shenzhen Opera and Dance Theatre Company optræder et par gange i løbet af dagen. Vi kan se frem til suveræne kunstnere, der vil vise eksempler på deres kunnen rækkende fra dans over musik til tryllekunst. Vi er stolte over at kunne præsentere et topprofessionelt show.

Shenzhen Opera and Dance Theatre Company optræder i Rytmisk Sal søndag 19. januar 2020 kl. 19. Billetter vil kunne købes i Musikhusets billetsalg.


DEMONSTRATION AF KINESISK HÅNDVÆRK DAGEN IGENNEM
Direkte fra Kina. Vi byder på demonstration af klassisk kinesisk kunsthåndværk, der er med på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Her er der lejlighed til at se, hvordan man laver: Papirklip, bomuldsfigurer og kinesiske knuder.
Man kan købe de smukke genstande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *