Prøv ansigtslæsning til kinesisk nytår i musikhuset!

Akupunktør og Ansigtslæser Lene Greve udfører denne gamle kinesiske disciplin, hvor man i ansigtet bla. kan se, hvordan man har det fysisk, hvilken type person man er og mulige potentialer for fremtiden.

Lene Greve følgende om ansigtslæsning

Dit ansigt er din identitet, og det fortæller mere om dig end nogen anden del af din krop. Dit ansigt er let tilgængeligt for andre, og det baner vej for at se ind i dit hjerte og i dit sind. Dit ansigt viser utallige tegn om dig både det du gerne vil vise verdenen og dit mere private dig,  din sundhed og dine indre organers funktion.

Kom i god tid til musikhuset så du kan få en snak med Lene om ansigtslæsning og endda også selv prøve det!

De gamle kinesere regnede ansigtet for at være et atlas over personlighed, tidligere erfaringer og fremtidige potentialer, men vigtigst så viser ansigtet os, hvad der foregår eller har foregået inden i kroppen og i tanken, en slags ydre manifestation af vores indre selv.  Dette gør ansigtet til et landskab i forandring. En forandring man også selv kan være med til at styre.

Se mere på Lenes egen hjemmeside

https://www.lenegreve.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *