Fortrinsvis egnet til børn og unge over 10 år

Kære bruger

Vi har samlet forskellige ting, som fortæller om Kina og kinesere. Vi håber, at det vil være en god måde at få gjort det store land Kina mere konkret og håndgribeligt for børn og unge.

Har du gode ideer til, hvad vi ellers kunne lægge i kassen, så giv os endelig besked. Vi vil også meget gerne supplere mappen med en idebank, hvor brugere kommer med forslag til, hvordan man kan gribe emnet an. 

Øvrige tilbud:

  • Mange institutioner og skoler har haft glæde af at købe en pakke med kinesiske tidsskrifter til fx at lave en collage af. Vi sælger i to størrelser til 100 kr. eller 200 kr. plus porto.
  • Vi har et lille lager af ting til salg. Se ark med Kineserier.
  • Har I brug for en foredragsholder, er vi også gerne behjælpelige med at formidle en kontakt.
  • Vi har en plancheudstilling ”Asien set med blå øjne”, der med hovedfokus på Kina fortæller om den vestlige interesse for Asien og Kina fra romertiden og til vore dage. Se særskilt beskrivelse.
  • Vi har også en fotoudstilling og en skolekasse om Tibet.

Man må gerne bruge tingene fx wok og spisepinde og smage teen. Rigtig god fornøjelse med emnet.

Venlig hilsen

Venskabsforbundet Danmark-Kina

…………………………………………………………………………………………………………

Det med småt:

Indholdet i kassen bedes kontrolleret ved modtagelse og afsendelse. Vi tjekker selv kassen, men har du valgt at få den direkte fra en anden kunde, beder vi dig selv være opmærksom på, at der er det i kassen, der skal være. Ødelagte eller manglende genstande skal naturligvis erstattes.

Materialekassen lejes på ugebasis. Den sendes, så man har den mandag, og skal afsendes igen fredag. Ved for sen returnering betaler man for den følgende uge med. 

Pris: 300 kr. pr. uge + evt. porto begge veje. 

Venskabsforbundet Danmark-Kina

Marie Belows Vej 14 – 8200 Århus N

86 23 10 12 – vdk@mail.dk

www.Danmark-Kina.com