Bliv medlem

Fantastisk, at du overvejer at blive medlem! Det eneste du skal gøre er at indtaste dine oplysninger herunder.

Herefter vil vores formand Julie Brink kontakte dig angående betaling for dit medlemsskab.

Når du er oprettet som medlem af foreningen, vil du begynde at modtage vores magasin “Danmark-Kina”, som altid byder på interessant læsning om Kina.

Tilmeldingsformular

4 + 3 =

Alternativ indmeldelse

Du kan også melde dig ind i foreningen ved at sende en mail til vdk@mail.dk


Du skal oplyse følgende:
Fulde navn (evt. navn 2 i tilfælde af partilmelding)
Adresse
Postnummer og by
Telefonnummer
E-mail adresse

Herefter bliver du kontaktet af foreningen

Kontingent pr. år:
Enkeltmedlemmer: 275kr.
Familiemedlemskab: 395 kr.
Pensionister og studerende: 190 kr.
Kollektive medlemmer: 950 kr.

Medlemskab

Når du er meldt ind, kan du læse vores nyeste magasin – indtil da, så henviser vi til at læse lidt i vores gamle magasiner her i vores arkiv. Du kan også læse et par kapitler i vores nye magasin ved at klikke her

Magasinet udkommer 2 gange om året. Derudover vil vi selvfølgelig opfordre dig til at holde øje med vores hjemmeside, da vi ofte opdatere siden med nyheder omkring Kina og især – vores største arrangement kinesisk nytår!

Hvis du vil være med til at arrangere kinesisk nytår sammen med os, så tøv endelig ikke med at skrive til vores formand Julie på vdk@mail.dk. Hun vil med det samme tage godt imod nye medlemmer og hjælpe med eventuelle spørgsmål både om nytår, men også om Kina.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et medlemskab hos os er rigtigt for dig? Skriv endelig til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål, så hjælper vi dig gerne. Du er også meget velkommen til at komme idéer, hvis du synes foreningen, hjemmesiden, nytårsarrangementet eller noget helt fjerde skulle mangle noget.